Nintendo Sector

The Pokémon Company comparteix els primers detalls d’una nova espècie

The Pokémon Company ha anunciat una nova espècie de Pokémon que apareixerà durant la propera expansió de Pokémon Escarlata i Pokémon Púrpura. L’expansió “El Tresor Amagat de la Zona Zero” permetrà als jugadors explorar noves àrees i descobrir nous Pokémon. Aquesta criatura misteriosa comparteix similituds amb Terapagos, un dels Pokémon llegendaris, però el seu nom i el seu poder romanen desconeguts.

Aquesta és la descripció que The Pokémon Company ens ha compartit:

El nou Pokémon descobert és petit i no té sembla ser gaire fort. No obstant això, té la capacitat única de cristal·litzar l’energia del seu cos per formar un escut protector. També pot entrar en un estat dorment quan sent perill, retirant el cap, les extremitats i la cua dins de la seva closca, fent que sembli una joia preciosa.

“El Tresor Amagat de la Zona Zero” portarà els jugadors fora de la regió de Paldea, i els oferirà una immersió més profunda al món de Pokémon Escarlata i Pokémon Púrpura. Els jugadors poden visitar la pàgina web oficial per a obtenir més informació.

A més, s’ha estrenat recentment una nova sèrie animada al Japó, «Pokémon Horizons: The Series», la qual serà llançada mundialment més endavant aquest any. S’ha confirmat també que la sèrie inclourà aquest nou Pokémon.

Imatges cedides per The Pokémon Company

No és cada dia que es descobreix una nova espècie de Pokémon! Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.