Jocs en català Nintendo Ordinador Sector

El videojoc català Janken Cards, cerca finançament en línia

El videojoc català, Janken Cards, es troba actualment en campanya de mecenatge a la web totSuma. Si t’agraden els jocs de cartes originals, on cada partida és diferent, Janken Cards pot ser el teu joc.

«Janken», com és conegut al Japó el típic joc de pedra, paper, tisores, ha estat adaptat a Janken Cards per tal de ser jugat amb cartes. Les regles són senzilles: es juguen 30 cartes en el taulell i has de guanyar 3 columnes, omplint-les amb cartes del mateix tipus. Si ningú ho aconsegueix, guanya qui tingui més punts, els quals s’aconsegueixen desfent-se de les cartes del rival, seguint les regles del paper, pedra, tisores.

Però les cartes especials i l’ús que en facis, et poden fer guanyar una partida que tinguis perduda o a l’inrevés. Tanmateix, també poden afectar l’estratègia que tinguis pensada. Cada partida és diferent i un repte.

El joc ha guanyat popularitat en el mercat asiàtic. Per la qual cosa, l’equip de desenvolupament ha decidit apostar per aquesta iniciativa de micromecenatge per poder adaptar-lo a altres plataformes. L’objectiu principal és afegir joc en línia, poder jugar també amb el ratolí i fer-lo compatible amb la Steam Deck. Si s’arriba a més, també es podria publicar per a la Nintendo Switch i fins i tot es podria fer una versió de realitat virtual.

Sobre el joc

Janken Cards va ser presentat per primera vegada al Barcelona Games World de 2016, on va tenir molt d’èxit, i molts participants van destacar la seva originalitat i diversió. L’equip de desenvolupament havia acordat la seva publicació per a la Wii U, però un inesperat contratemps, va impedir el llançament. En conseqüència, es va haver d’adaptar el joc a ordinador, per a la plataforma Steam, on ha guanyat popularitat en els darrers mesos.

El joc ha estat desenvolupat per un equip professional de primera línia, liderat pel programador Laesse Loepfe i amb les il·lustracions de Xavi Ramiro, cocreador del joc original. Laesse Loepfe, doctorat en ciències ambientals per la UAB, ha desenvolupat diversos jocs de realitat virtual, així com videojocs educatius.

Per estar sempre a l’última de totes les principals novetats dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterTelegram o Facebook.