Nintendo

Bunhouse, el tranquil joc de jardineria, arriba a Nintendo Switch

Il·lustració de Bunhouse

Digerati, l’editor de Bunhouse ha anunciat el llançament del joc a Nintendo Switch, el 18 de maig. Amb un preu de 19,99 euros, el joc estarà disponible amb un descompte del 20% durant el llançament. A més, es preveu que Bunhouse arribi a PlayStation i Xbox més endavant aquest any, tot i que encara no s’han confirmat les dates exactes de llançament.

Desenvolupat per Reky Studios i originalment llançat a Steam, Bunhouse ha rebut un reconeixement considerable, amb una notable qualificació positiva del 93% dels usuaris. El joc ofereix una experiència de jardineria sense estrès, on els jugadors poden gaudir del plaer de cuidar de les plantes en un entorn relaxant.

Bunhouse es pot gaudir tant en solitari com en mode cooperatiu local per a fins a quatre jugadors. El joc promou una atmosfera tranquil·la, permetent als jugadors desconnectar i gaudir de la companyia de conills virtuals. Mitjançant l’equilibri de l’aigua i la llum que reben les plantes, els jugadors poden cuidar del seu jardí i crear un hivernacle.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.