Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Tres títols anticipats pateixen un retard

Tres títols anticipats pateixen un retard

En un gir inesperat dels esdeveniments, tres jocs àmpliament esperats han sofert retards imprevistos, deixant els fans decebuts però amb esperança d’experiències de joc millorades. Hogwarts Legacy per a Nintendo Switch, Amnesia: The Bunker i Goodbye Volcano High s’han vist afectats, i els seus respectius desenvolupadors han revelat noves dates de llançament.

Jocs afectats

En primer lloc, es troba Hogwarts Legacy per a Nintendo Switch, un RPG immersiu ambientat en el món màgic de Harry Potter. Previst per a ser llançat el 25 de juliol, ha anunciat que el joc es llançarà ara el 14 de novembre. Tot i que els fans hauran d’esperar encara més per embarcar-se en el seu viatge màgic, el retard suggereix que els desenvolupadors estan treballant incansablement per oferir una experiència que estigui a l’altura de les expectatives dels potterheads de tot el món.

A continuació, tenim Amnesia: The Bunker, l’última entrega de l’aclamada sèrie de terror psicològic. Els fans de la franquícia l’esperaven amb candeletes, però desafortunadament, el joc ha estat retardat fins al 6 de juny. Els desenvolupadors han assegurat als jugadors que aquest temps addicional els permetrà afinar les mecàniques del joc i optimitzar l’experiència. Tot i que el retard pot suscitar sentiments contradictoris, demostra el compromís de Frictional Games.

Finalment, Goodbye Volcano High també ha trobat un revés imprevist. Inicialment programat per a ser llançat a mitjans de juny, ara es llançarà el 29 d’agost. Goodbye Volcano High ha captivat l’atenció dels jugadors amb el seu estil artístic únic i la narració emocional, i els desenvolupadors volen assegurar-se que cada aspecte del joc estigui a l’altura de la seva visió. A més, l’equip també ha esmentat el calendari de juliol com a motiu per deixar respirar el títol entre altres novetats. Tanmateix, també s’ha confirmat que el joc rebrà una nova demo pública en els pròxims dies.

Tot i que aquests retards poden decebre els fans que esperaven ansiosament aquests títols, és important recordar que sovint resulten en jocs millors i més refinats. La decisió dels desenvolupadors de donar prioritat a la qualitat sobre els llançaments precipitats indica la seva dedicació per proporcionar als jugadors les millors experiències possibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Layers of Fear estrena una demo a Steam - Nou Joc

    13/05/2023

    […] Team, en col·laboració amb Anshar Studios, ha anunciat el proper llançament de Layers of Fear, la nova incorporació a la seva aclamada franquícia d’horror. Amb data de […]

Els comentaris estan tancats.