Ordinador

Craftopia calenta motors per la seva pròxima gran actualització

S’espera que l’actualitzacio «Seamless World» de Craftopia es llanci el juny de 2023, segons ha fet saber Pocketpair. Aquesta actualització té com a objectiu millorar l’experiència de món obert dels jugadors, reconstruint completament el món del joc en un mapa més gran i continu, que presenta una varietat de biomes per explorar.

Una de les característiques clau de l’actualització és la llibertat perquè els jugadors puguin explorar i construir junts dins d’un món gegant, fomentant un sentiment de comunitat i col·laboració. A més, l’actualització introdueix nous terrenys i biomes, així com localitzacions com colònies i runes, que afegiran profunditat i vitalitat al mapa interconnectat.

Les millores a la intel·ligència artificial dels enemics i als sistemes de combat del joc també s’inclouen en l’actualització, prometent una experiència de joc més immersiva i atractiva. El tràiler oficial de l’actualització mostra alguns dels nous llocs, enemics i millores en el combat.

Craftopia ha guanyat popularitat des del seu llançament el setembre de 2020, oferint als jugadors un entorn que fomenta la creativitat i el joc imaginatiu. Amb més d’un milió d’unitats venudes a tot el món, el joc ha captivat els jugadors amb les seves mecàniques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.