Nintendo Ordinador

Devolver presenta Bleak Sword DX per a PC i Nintendo Switch

more8bit està a punt de llançar el seu joc de lluita lofi, Bleak Sword DX, a Nintendo Switch i PC, incloent-hi Steam Deck, el 8 de juny, segons ha Devolver Digital.

Bleak Sword DX, un joc d’acció de fantasia fosca, ofereix als jugadors una experiència pura, emocionant i implacable. Els guerres s’enfronten al desafiament de recórrer camps de batalla compactes, maldits i en forma de diorama, en encontres emocionants amb criatures despietades. El joc ha guanyat reconeixement i elogi per la seva jugabilitat única i l’ambientació atmosfèrica.

Aquesta versió actualitzada de Bleak Sword DX introdueix diverses millores i característiques tant per als jugadors de PC com de Switch. Els controls s’han refinat per proporcionar una experiència de joc més intuïtiva. A més, s’han afegit tres nous modes de joc que amplien la varietat de reptes disponibles. Els jugadors també poden esperar millores en la mecànica de joc i els gràfics, augmentant la immersió general i el gaudi del joc.

La narrativa de Bleak Sword DX es desplega en dotze capítols tensos i profunds en atmosfera. Els jugadors han d’embarcar-se en una missió per treure la maledicció de la llegendària Bleak Sword, enfrontant-se a una multitud de criatures espantoses en un món assetjat per l’opressió. Així doncs, armats amb armes formidables i màgia poderosa, els herois tenen la tasca de lluitar-se pas a través de les ombres, buscant restaurar l’equilibri i la llibertat a la terra.

L’experiència es veu realçada per la col·laboració amb el compositor Jim Guthrie, que ha creat una banda sonora evocadora per al joc. Igualment, el disseny de so, aportat pel prestigiós dissenyador Joonas Turner, reforça encara més l’atmosfera immersiva, creant un viatge inoblidable per als jugadors.