Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Eastasiasoft presenta més de 15 jocs i novetats

Eastasiasoft ha anunciat recentment el seu «Late Spring 2023 Showcase», on ha presentat una llista de 17 títols independents programats per sortir a diverses plataformes, incloent-hi la Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox One, Xbox X|S i PC. Aquesta presentació segueix el format anterior i consolida les notícies de diversos projectes per a una referència còmoda en els mesos que venen.

La presentació inclou una àmplia gamma de jocs, des del llançament de Mugen Souls per a la Nintendo Switch fins a l’anunci de Valeria the Pagan Priestess, en desenvolupament per a PC i consoles. També s’ha anunciat durant l’esdeveniment el proper joc de ZOO Corporation, Pretty Girls 2048 Strike. A més, s’ha revelat una nova entrada en la sèrie Otoko Cross, així com el joc d’aventures Boo Party, i diversos altres títols.

Eastasiasoft s’ha establert com a desenvolupador i editor independent de confiança, i la seva última presentació destaca el seu compromís en portar una àmplia gamma de títols independents als jugadors de diferents plataformes.

TÍTOLDATAPREUPLATAFORMES
Mugen SoulsJa disponible39.99 €Nintendo Switch
Valeria the Pagan PriestessAviatPC i consoles
Color Pals3 de maig4.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XBX
Pretty Girls 2048 Strike11 de maig6.99 €SW/PS4/PS5
Under the Warehouse17 de maig5.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XBX
Otoko Cross: Pretty Boys Dropout!25 de maig6.99 €PC (Steam)
SENSEs: Midnight7 de juny14.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XBX
Reverie: Sweet As Edition28 de juny12.99 €PS5/XB1/XBX/PC
Sword and Fairy Inn 2PròximamentSW
Boo PartyPròximamentSW
RoboltPròximamentSW/PS4/PS5
Magic Exposure – Yuri Visual NovelPròximamentSW/PS4/PS5
Brave Soldier – Invasion of CyborgsPròximament4.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XBX
Neko Secret HomecomingPròximamentSW/PS4/PS5
Fluffy MiloPròximament4.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XSX/PC
TORINTOPròximament4.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XSX
AgriculturePròximament4.99 €SW/PS4/PS5/XB1/XSX