Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Star Wars portarà la força a Rocket League

Star Wars portarà la força a Rocket League

Psyonix ha anunciat que afegirà contingut de Star Wars a Rocket League per primera vegada. Els articles temàtics de Star Wars estaran disponibles a la botiga d’objectes de Rocket League des del 4 de maig fins al 16 de maig.

Els jugadors tindran l’oportunitat de comprar el paquet «STAR WARS Droid». El qual inclou adhesius per als cotxes Fennec, Octane, Dominus i Takumi, quatre rodes, dos topers, l’himne del jugador R2-D2 i el títol de jugador «Droid». Tot per 2200 crèdits. Per als jugadors que no tenen els cotxes associats, hi haurà un altre paquet que inclou el contingut, i versions pintades d’aquests cotxes.

També estaran disponibles paquets individuals de Droid per a la compra per separat. Inclouen el paquet BB-8, el paquet C-3PO, el paquet K-2SO i el paquet R2-D2. Els paquets BB-8 i R2-D2 tindran un preu de 800 crèdits, mentre que els paquets C-3PO i K-2SO tindran un preu de 500 crèdits.

A més, els jugadors poden reclamar el títol de jugador «Rust Bucket» i la bandera de jugador STAR WARS R2-D2 (Twin Suns) de franc a la botiga d’objectes.

Rocket League, que va ser llançat per primera vegada el 2015, s’ha fet popular entre els jugadors per la seva barreja de futbol i carreres. Els jugadors utilitzen cotxes propulsats per coets per impactar una pilota gegant en la porteria de l’equip contrari. Amb aquest nou contingut temàtic, els fans tant de Rocket League com de Star Wars poden ara gaudir del joc amb els seus droids preferits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.