Nintendo

Elderand arribarà en format físic a Nintendo Switch

La foscor i la demència es revelen en un nou joc d’acció i plataformes inspirat en els clàssics, preparat per atrapar als fans de les aventures desafiants. Elderand, que arribarà aquest setembre en format físic a Nintendo Switch, ofereix combats brutals contra criatures aterridores, on només els més forts sobreviuran.

El joc és tot un homenatge als clàssics com Castlevania, però amb toc modern. Els jugadors podran explorar un món espantós ple de tresors i criatures letals, mentre s’immergeixen en una història inspirada en Lovecraft.

L’edició física del joc inclourà:

  • Dos fulls d’adhesius amb sprites del joc
  • Un codi de Bandcamp amb la banda sonora original
  • Coberta reversible.

Amb un ampli arsenal d’instruments d’assassinat, els jugadors tindran l’oportunitat d’enfrontar-se a bèsties de formes diverses. Cada arma té estadístiques i habilitats diferents, cosa que proporciona opcions estratègiques per a cada enfrontament.

L’experiència de joc es complementa amb un sistema d’exploració a l’estil de Metroidvania, on els jugadors podran gaudir d’un món detallat de píxels dibuixats a mà, amb una estètica gòtica i un disseny de nivells artesanal. A més, podran millorar les seves armes mitjançant el sistema de creació, utilitzant el botí obtingut en eliminar enemics.

L’esperada arribada d’Elderand en format físic per a Nintendo Switch està prevista per al 8 de setembre. Els jugadors ja poden reservar la seva còpia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content