Nintendo Ordinador PlayStation

Salva el món virtual amb companyia a Glitch Busters: Stuck on You

Skybound Entertainment ha anunciat el llançament de la seva última creació de videojocs, Glitch Busters: Stuck on You. Desenvolupat per Toylogic, un estudi amb seu a Tòquio conegut per les seves contribucions a títols com NieR Replicant ver.1.22474487139… i Dragon Quest XI (3DS).

Glitch Busters ofereix una experiència de joc emocionant i frenètica tant per als jugadors habituals com per a les famílies. El joc ja està disponible per a la descàrrega digital en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PC a través de Steam, PlayStation 4 i PlayStation 5 mitjançant la retrocompatibilitat.

Sigui una aventura salvatge en solitari o un joc cooperatiu intens amb amics, l’equip de Toylogic ha creat quelcom especial. No podem esperar que els jugadors s’uneixin i lluitin contra l’amenaça dels virus malignes.

Ian Howe, soci gerent de Skybound Entertainment

Amb el llançament de Glitch Busters: Stuck on You, els jugadors s’embarquen en una aventura per salvar un món virtual amenaçat per virus informàtics maliciosos. El joc es pot jugar sol o amb amics en un mode multijugador cooperatiu. Junts, els jugadors assumeixen els rols de Glitch Busters i han de prevenir que els virus infectin tota la població d’intel·ligència artificial que habita a internet.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.