Nintendo Ordinador PlayStation

Salva el món virtual amb companyia a Glitch Busters: Stuck on You

Skybound Entertainment ha anunciat el llançament de la seva última creació de videojocs, Glitch Busters: Stuck on You. Desenvolupat per Toylogic, un estudi amb seu a Tòquio conegut per les seves contribucions a títols com NieR Replicant ver.1.22474487139… i Dragon Quest XI (3DS).

Glitch Busters ofereix una experiència de joc emocionant i frenètica tant per als jugadors habituals com per a les famílies. El joc ja està disponible per a la descàrrega digital en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PC a través de Steam, PlayStation 4 i PlayStation 5 mitjançant la retrocompatibilitat.

Sigui una aventura salvatge en solitari o un joc cooperatiu intens amb amics, l’equip de Toylogic ha creat quelcom especial. No podem esperar que els jugadors s’uneixin i lluitin contra l’amenaça dels virus malignes.

Ian Howe, soci gerent de Skybound Entertainment

Amb el llançament de Glitch Busters: Stuck on You, els jugadors s’embarquen en una aventura per salvar un món virtual amenaçat per virus informàtics maliciosos. El joc es pot jugar sol o amb amics en un mode multijugador cooperatiu. Junts, els jugadors assumeixen els rols de Glitch Busters i han de prevenir que els virus infectin tota la població d’intel·ligència artificial que habita a internet.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content