Nintendo Ordinador

Assemble Entertainment i SenAm Games anuncien Hauma – A Detective Noir Story

Avui, Assemble Entertainment i SenAm Games han revelat la seva última col·laboració, Hauma – A Detective Noir Story, una immersiva novel·la visual ambientada al cor de Munic. El joc està previst que es llanci a la tardor a Nintendo Switch i PC a través de Steam i Itch.io. Amb la seva narrativa i els seus gràfics inspirats en còmics, Hauma promet oferir una experiència de joc única i atractiva. Els jugadors són convidats a afegir el joc a la llista de desitjos ara mateix, i una demostració gratuïta es pot jugar a Steam.

El debut d’Hauma – A Detective Noir Story tindrà lloc a l’Indie Live Expo del 20 de maig de 2023, on s’unirà a altres títols independents d’Assemble Entertainment, com ara Windy Meadow – A Roadwarden TaleBetween HorizonsMira and the Legends of the Djinns, i Verne: The Shape of Fantasy. La narrativa destacada del joc i el protagonisme femení fan que sigui una incorporació excepcional a la mostra d’enguany, que celebra els desenvolupadors independents i els seus jocs de tot el món.

A Hauma, els jugadors assumeixen el paper de Judith. Una detectiu retirada que es veu obligada a tornar a l’acció a causa d’activitats sospitoses en la societat de l’alta classe de Munic. A mesura que els jugadors naveguen pel submón fosc de la ciutat, exploraran ubicacions reals representades en un estil distintiu de novel·la gràfica. Així doncs, descobriran històries ocultes, recolliran pistes i descobriran el misteri que s’amaga.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.