Nintendo Ordinador

Assemble Entertainment i SenAm Games anuncien Hauma – A Detective Noir Story

Avui, Assemble Entertainment i SenAm Games han revelat la seva última col·laboració, Hauma – A Detective Noir Story, una immersiva novel·la visual ambientada al cor de Munic. El joc està previst que es llanci a la tardor a Nintendo Switch i PC a través de Steam i Itch.io. Amb la seva narrativa i els seus gràfics inspirats en còmics, Hauma promet oferir una experiència de joc única i atractiva. Els jugadors són convidats a afegir el joc a la llista de desitjos ara mateix, i una demostració gratuïta es pot jugar a Steam.

El debut d’Hauma – A Detective Noir Story tindrà lloc a l’Indie Live Expo del 20 de maig de 2023, on s’unirà a altres títols independents d’Assemble Entertainment, com ara Windy Meadow – A Roadwarden TaleBetween HorizonsMira and the Legends of the Djinns, i Verne: The Shape of Fantasy. La narrativa destacada del joc i el protagonisme femení fan que sigui una incorporació excepcional a la mostra d’enguany, que celebra els desenvolupadors independents i els seus jocs de tot el món.

A Hauma, els jugadors assumeixen el paper de Judith. Una detectiu retirada que es veu obligada a tornar a l’acció a causa d’activitats sospitoses en la societat de l’alta classe de Munic. A mesura que els jugadors naveguen pel submón fosc de la ciutat, exploraran ubicacions reals representades en un estil distintiu de novel·la gràfica. Així doncs, descobriran històries ocultes, recolliran pistes i descobriran el misteri que s’amaga.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content