Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LEGO 2K Drive ja disponible a totes les plataformes

LEGO 2K Drive ja disponible a totes les plataformes

LEGO 2K Drive, el joc d’aventures de conducció AAA, ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i Epic Games Store.

Desenvolupat per l’equip de Visual Concepts, LEGO 2K Drive combina elements de conducció en món obert i carreres competitives, oferint un sistema de personalització de vehicles divers. El joc està dissenyat per a jugar en solitari i multijugador, amb un mode cooperatiu sòlid i un emocionant mode multijugador competitiu amb joc creuat. El mode en línia, el joc cooperatiu local i el joc local sense fils amb amics també estan disponibles a Nintendo Switch. Podeu trobar més informació sobre els modes de joc, les formes de jugar, la personalització i molt més aquí.

“Hem fet el primer pas en la col·laboració entre 2K i el Grup LEGO, i no podríem estar més emocionats”, ha declarat Tina Walsh, directora de màrqueting de LEGO GAME. “Amb LEGO 2K Drive, Visual Concepts i 2K han aprofitat les experiències dels anteriors jocs de LEGO, que els fans ja coneixen i estimen, i les han evolucionat d’una manera nova i emocionant, oferint un joc en què voldrà submergir-se tant el públic habitual de LEGO com el nou”.

“LEGO 2K Drive és un projecte de somni fet realitat pel nostre equip de Visual Concepts, un equip que té una profunda devoció pels jocs de conducció i món obert”, ha afirmat Greg Thomas, president de Visual Concepts. “Independentment de l’estil de joc, hi ha molt a descobrir a Bricklandia, i esperem que els jugadors gaudeixin del món que hem pogut crear gràcies a la màgia de LEGO”.

Edicions disponibles de LEGO 2K Drive:

L’Edició Estàndard està disponible per 59,99 € a Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC. Per 69,99 € a PlayStation 5 i Xbox Series X|S tant en format físic com digital.

L’Edició Al·lucinant està disponible per 99,99 € i inclou un vehicle nou dins del joc, un adorn per al vehicle i una minifigura LEGO. Els jugadors també rebran el «Passi de Conducció de l’any 1», que és un paquet que inclou les versions Prèmium de les temporades 1 a 4 del Passi de Conducció, el vehicle Pizza al·lucinant i 550 monedes.

L’Edició Rivals Al·lucinants està disponible per 119,99 € i inclou diversos vehicles nous, una decoració per al vehicle i minifigures LEGO del joc. Els jugadors també rebran el «Passi de Conducció de l’any 1», que inclou les versions Prèmium de les temporades 1 a 4 del Passi de Conducció, el vehicle Pizza al·lucinant i 550 monedes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.