PlayStation Xbox

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition arriba a PlayStation i Xbox

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition arriba a PlayStation i Xbox

Greenlight Games s’ha aliat amb l’estudi d’animació guanyador de l’Oscar, Aardman, per llançar un nou joc multijugador titulat Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition. El joc ara està disponible a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Amb un preu de 10,99 euros, Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition inclou tot el contingut de les versions anteriors del joc, però ha estat remasteritzat per a les últimes generacions de consoles per Mobile Pie.

En aquesta aventura multijugador, els jugadors poden col·laborar per resoldre reptes i ajudar Shaun, Shirley i Timmy, els carismàtics personatges de «El Xai Shaun», a trobar el camí de tornada a casa. El viatge els portarà per diferents llocs com túnels subterrànies, els carrers de Londres i fins i tot a l’espai.

A més, el joc ofereix una col·lecció de jocs festius plens d’acció i temàtics de pel·lícules ambientats en el parc temàtic Farmageddon, on els jugadors poden competir amb la seva família i amics. Presentats per un nou personatge anomenat Lu-La, un extraterrestre de la pel·lícula, aquests jocs bojos de fira introdueixen una dosi extraterrestre a la granja.

Dean Day, CEO de Greenlight Games, ha expressat entusiasme per l’expansió de la franquícia Home Sheep Home a noves plataformes amb Aardman i Mobile Pie, i ha manifestat l’esperança de continuar rebent el suport de la comunitat per oferir més contingut en el futur. Ben aviat compartirem amb vosaltres la ressenya del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.