PlayStation Xbox

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition arriba a PlayStation i Xbox

Greenlight Games s’ha aliat amb l’estudi d’animació guanyador de l’Oscar, Aardman, per llançar un nou joc multijugador titulat Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition. El joc ara està disponible a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Amb un preu de 10,99 euros, Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition inclou tot el contingut de les versions anteriors del joc, però ha estat remasteritzat per a les últimes generacions de consoles per Mobile Pie.

En aquesta aventura multijugador, els jugadors poden col·laborar per resoldre reptes i ajudar Shaun, Shirley i Timmy, els carismàtics personatges de «El Xai Shaun», a trobar el camí de tornada a casa. El viatge els portarà per diferents llocs com túnels subterrànies, els carrers de Londres i fins i tot a l’espai.

A més, el joc ofereix una col·lecció de jocs festius plens d’acció i temàtics de pel·lícules ambientats en el parc temàtic Farmageddon, on els jugadors poden competir amb la seva família i amics. Presentats per un nou personatge anomenat Lu-La, un extraterrestre de la pel·lícula, aquests jocs bojos de fira introdueixen una dosi extraterrestre a la granja.

Dean Day, CEO de Greenlight Games, ha expressat entusiasme per l’expansió de la franquícia Home Sheep Home a noves plataformes amb Aardman i Mobile Pie, i ha manifestat l’esperança de continuar rebent el suport de la comunitat per oferir més contingut en el futur. Ben aviat compartirem amb vosaltres la ressenya del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content