PlayStation Xbox

El xai Shaun i companyia arribaran a PlayStation i Xbox

El xai Shaun i companyia arribaran a PlayStation i Xbox

L’editora independent Greenlight Games ha anunciat que s’associarà amb l’estudi Aardman, per llançar un nou joc multijugador anomenat Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition. El joc, basat en la sèrie «El xai Shaun», es llançarà a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5 el 26 de maig.

La nova edició inclou tot el contingut, característiques i modes dels jocs anteriors, remasteritzats per a les consoles de la generació actual per Mobile Pie. A més, el joc té suport multijugador per permetre que els jugadors treballin junts per resoldre desafiaments i ajudar Shaun, Shirley i Timmy a trobar el camí de tornada a casa.

El mode multijugador presenta una sèrie de jocs d’acció, que porten una mica de caos a la granja amb una visita al parc temàtic Farmageddon. Família i amics poden competir en una sèrie de jocs presentats per un nou personatge. Un alienígena anomenat Lu-La, que ha aterrat a prop de la casa de Shaun.

Dean Day, CEO de Greenlight Games, ha declarat: “Estem molt emocionats de formar part de l’arribada del joc a noves plataformes amb Aardman i Mobile Pie. Esperem que la comunitat continuï donant suport al títol perquè puguem oferir més contingut als nostres jugadors.”

El joc estarà disponible a la botiga Microsoft Xbox i a la PlayStation Network per £8,99 / €10,99 / $10,99. La reserva del joc començarà el 12 de maig de 2023 i oferirà un descompte del 20% sobre el preu fins al llançament.