PlayStation Xbox

El xai Shaun i companyia arribaran a PlayStation i Xbox

L’editora independent Greenlight Games ha anunciat que s’associarà amb l’estudi Aardman, per llançar un nou joc multijugador anomenat Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition. El joc, basat en la sèrie «El xai Shaun», es llançarà a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5 el 26 de maig.

La nova edició inclou tot el contingut, característiques i modes dels jocs anteriors, remasteritzats per a les consoles de la generació actual per Mobile Pie. A més, el joc té suport multijugador per permetre que els jugadors treballin junts per resoldre desafiaments i ajudar Shaun, Shirley i Timmy a trobar el camí de tornada a casa.

El mode multijugador presenta una sèrie de jocs d’acció, que porten una mica de caos a la granja amb una visita al parc temàtic Farmageddon. Família i amics poden competir en una sèrie de jocs presentats per un nou personatge. Un alienígena anomenat Lu-La, que ha aterrat a prop de la casa de Shaun.

Dean Day, CEO de Greenlight Games, ha declarat: “Estem molt emocionats de formar part de l’arribada del joc a noves plataformes amb Aardman i Mobile Pie. Esperem que la comunitat continuï donant suport al títol perquè puguem oferir més contingut als nostres jugadors.”

El joc estarà disponible a la botiga Microsoft Xbox i a la PlayStation Network per £8,99 / €10,99 / $10,99. La reserva del joc començarà el 12 de maig de 2023 i oferirà un descompte del 20% sobre el preu fins al llançament.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content