Mòbil Ordinador

Honkai Impact 3rd anuncia una nova actualització

Honkai Impact 3rd ha anunciat el proper llançament de la seva última versió, «Woven from Last Snow». Amb el llançament previst per al 18 de maig, la nova actualització introdueix una història principal que es desenvolupa en Salt Snow Holy City. A més, els jugadors podran gaudir del nou personatge Misteln i la seva armadura de batalla Dreamweaver, així com explorar el sistema de combat innovador anomenat Inscribed Whispers.

Honkai Impact 3rd submergeix els jugadors en un món modern corromput per l’enigmàtica energia Honkai. Una resistència tenaç formada per Valkyries, joves valentes que porten gens anti-Honkai, lideren la lluita de la humanitat per la supervivència. Des del seu llançament inicial en dispositius mòbils, el joc ha guanyat un seguiment internacional i ha encapçalat sovint les llistes de descàrregues de l’App Store i Google Play. El joc es va portar a PC a finals de 2019 amb suport de transferència de partides i ara també està disponible a l’Epic Games Store.

Misteln, coneguda afectuosament com a «Hare», ja ha revelat el seu passat i experiències en la Part 1 Finale. En la pròxima actualització, s’uneix a les files dels personatges jugables en la versió 6.6. A més, els jugadors tindran l’oportunitat de viure l’experiència del nou mode de joc conegut com Inscribed Whispers. Aquesta funció desbloqueja quatre atributs —llum, gel, tro, i foscor— que es poden equipar per activar una àmplia gamma de habilitats actives durant les batalles. Cada atribut atorga habilitats úniques i efectes visuals, permetent als jugadors desbloquejar un potencial de combat més gran i superar sense esforç els reptes mitjançant una combinació estratègica d’atributs.

L’esperada actualització v6.6 serà llançada simultàniament a les plataformes d’iOS, Android i PC el 18 de maig de 2023.