Ordinador PlayStation Xbox

NACON i Cyanide Studio mostren el tràiler de jugabilitat de Tour de France 2023

NACON i Cyanide Studio han presentat el tràiler de jugabilitat de Tour de France 2023, que mostra emocionants característiques i millores noves. Amb data de llançament prevista per al 8 de juny de 2023, Tour de France 2023 estarà disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam i Epic Games Store). A més, Pro Cycling Manager 2023, el popular joc de gestió de ciclisme, també es llançarà en la mateixa data de manera exclusiva per a PC (Steam).

L’última edició d’aquest icònic joc de ciclisme ofereix als jugadors una experiència immersiva, permetent-los participar en una sèrie de curses importants, com ara el Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours i Paris-Roubaix. Els jugadors poden unir-se a un dels 27 equips World Tour i Pro Tour, assumint el paper d’un ciclista en diferents modes de joc.

Grans novetats

Un dels punts forts de Tour de France 2023 és la introducció del nou mode de joc «Baixada del Moment». Aquest mode es desenvolupa exclusivament en trams de baixada, presentant reptes únics i requerint una planificació estratègica. Els jugadors poden comparar les seves posicions amb els competidors de tot el món, afegint un element competitiu al joc.

El joc compta amb un sistema més realista, que poden donar lloc a incidents inesperats, com ara caigudes dins del grup. Aquestes valoracions també influeixen en el camí que prenen els ciclistes, afegint un element d’imprevisibilitat. Els jugadors poden dissenyar diferents estratègies en funció de les habilitats i estadístiques dels membres del seu equip.

Tour de France 2023 també presenta un equipament actualitzat pels ciclistes, que ara es valora en funció de la qualitat. S’han realitzat diverses millores tècniques, incloent-hi millores en les col·lisions, el comportament de la intel·ligència artificial i el camí que segueixen els ciclistes en els trams de baixada.

Gestiona el teu equip de ciclisme

Pro Cycling Manager 2023 acompanyarà Tour de France 2023 amb la seva pròpia sèrie de millores. Els jugadors podran assumir el paper d’un director esportiu i gestionar el seu propi equip de ciclisme, fent seguiment i seleccionant ciclistes dels equips professionals World Tour i Pro Team. El joc ofereix més de 130 curses en les quals els jugadors poden competir.

El joc presenta diverses característiques noves, incloent-hi interfícies d’usuari millorades amb una pàgina de resultats de curses i una nova pàgina de curses. El sistema d’entrenament ha estat renovat, permetent als jugadors gestionar el calendari d’entrenament i les tasques amb més eficàcia. S’han incorporat llocs d’entrenament reals coneguts pels fans de ciclisme. Les curses oficials, com ara el prestigiós Tour de France, Paris-Roubaix i Paris-Nice, estan incloses, i el sistema de classificació mundial ha estat redissenyat per reflectir el sistema real i la classificació de punts de la UCI.