Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada comparteix el tràiler de Loop Hero en català

El grup Projecte Ce Trencada, format per traductors entusiastes, ha anunciat la publicació de la traducció del videojoc Loop Hero al català. Aquesta iniciativa neix de l’afany de fer arribar aquest popular títol als jugadors catalanoparlants, proporcionant-los una experiència completa en la seva llengua materna. D’aquesta manera, s’ha publicat el tràiler en català del joc, per oferir un petit tast de la traducció que arribarà aquest divendres.

Loop Hero, desenvolupat per Four Quarters, ha aconseguit captivar l’atenció dels jugadors de tot el món amb la seva jugabilitat enginyosa i la seva estètica retro. Amb aquesta traducció, el Projecte Ce Trencada busca oferir als jugadors de Catalunya i altres regions de parla catalana l’oportunitat d’immersió total en aquest fascinant univers.

Projecte Ce Trencada ha treballat durant mesos per assolir una traducció de qualitat que capturi amb precisió l’esperit del joc. S’han realitzat revisions a fons per garantir la coherència lingüística i adaptar els termes de joc de manera adequada, respectant les preferències. Tot i que aquesta traducció s’ha dut a terme per voluntaris i no té el suport oficial dels desenvolupadors del joc, la comunitat Projecte Ce Trencada ha fet tots els esforços per assegurar-se que la traducció sigui coherent i de qualitat.

Els jugadors interessats a descarregar la traducció de Loop Hero al català podran fer-ho a través del lloc web oficial de Projecte Ce Trencada, on trobaran les instruccions i els enllaços de descàrrega corresponents a partir del divendres 19 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.