Núvol Ordinador

Elypse llança el seu fosc món a PC i el núvol

Hot Chili Games, en col·laboració amb Plug In Digital, ha anunciat el llançament d’Elypse. El joc d’acció en 2D amb mecàniques metroidvania ja està disponible a PC mitjançant Steam, GOG i Epic Games Store. A més a més, el joc també està disponible a Utomik, i el seu servei de jocs, incloent-hi el núvol.

A Elypse, els jugadors es troben en un món misteriós i traïdor on es fan sacrificis cada deu anys per protegir el seu poble de l’atemoridor Abisme. El protagonista, triat per aquesta perillosa tasca, ha de navegar per un entorn fosc i tenebrós, ple de trampes, perills i adversaris implacables. Una de les característiques més destacables d’Elypse és la seva atmosfera visualment impactant. Els jugadors exploraran un món immers en una atmosfera única, submergint-se a les profunditats de l’Abisme. Els entorns curosament elaborats del joc són testimonis de l’atenció als detalls dels desenvolupadors.

A mesura que els jugadors avancen a Elypse, tindran l’oportunitat de desbloquejar una sèrie de habilitats i capacitats, oferint noves maneres d’afrontar els exigents assajos del joc. Aquest aspecte afegeix un element de progressió i personalització, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc mentre lluiten per ser els primers a conquerir la foscor i revelar els secrets d’Elypse.

Hot Chili Games, coneguts per la seva dedicació a crear experiències de joc desafiants, ha creat un joc de plataformes que satisfarà els fans del gènere. Amb la combinació d’acció, plataformes i elements metroidvania d’Elypse, els jugadors poden esperar un joc que posarà a prova les seves habilitats. Finalment, destacar que el joc arribarà més endavant a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.