Núvol Ordinador

Elypse llança el seu fosc món a PC i el núvol

Hot Chili Games, en col·laboració amb Plug In Digital, ha anunciat el llançament d’Elypse. El joc d’acció en 2D amb mecàniques metroidvania ja està disponible a PC mitjançant Steam, GOG i Epic Games Store. A més a més, el joc també està disponible a Utomik, i el seu servei de jocs, incloent-hi el núvol.

A Elypse, els jugadors es troben en un món misteriós i traïdor on es fan sacrificis cada deu anys per protegir el seu poble de l’atemoridor Abisme. El protagonista, triat per aquesta perillosa tasca, ha de navegar per un entorn fosc i tenebrós, ple de trampes, perills i adversaris implacables. Una de les característiques més destacables d’Elypse és la seva atmosfera visualment impactant. Els jugadors exploraran un món immers en una atmosfera única, submergint-se a les profunditats de l’Abisme. Els entorns curosament elaborats del joc són testimonis de l’atenció als detalls dels desenvolupadors.

A mesura que els jugadors avancen a Elypse, tindran l’oportunitat de desbloquejar una sèrie de habilitats i capacitats, oferint noves maneres d’afrontar els exigents assajos del joc. Aquest aspecte afegeix un element de progressió i personalització, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc mentre lluiten per ser els primers a conquerir la foscor i revelar els secrets d’Elypse.

Hot Chili Games, coneguts per la seva dedicació a crear experiències de joc desafiants, ha creat un joc de plataformes que satisfarà els fans del gènere. Amb la combinació d’acció, plataformes i elements metroidvania d’Elypse, els jugadors poden esperar un joc que posarà a prova les seves habilitats. Finalment, destacar que el joc arribarà més endavant a PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content