Nintendo Sector

Monolith Soft anuncia un augment de salari per tots els seus treballadors

Monolith Soft, coneguda per crear la popular franquícia Xenoblade Chronicles, ha anunciat un augment significatiu en els salaris dels seus treballadors.

Segons una declaració publicada per l’empresa, la decisió d’implementar un augment bàsic del salari es va prendre en resposta a l’augment del cost de vida. Monolith Soft creu que aquest augment ajudarà a atraure i retenir treballadors talentosos, garantint la continuïtat de l’èxit de l’empresa.

L’augment salarial, que es va implementar l’abril de 2023, no es limita als augments salarials habituals. Inclou un augment significatiu del salari bàsic, que beneficiarà tots els empleats. Els nous graduats que es reincorporin a Monolith Soft també es beneficiaran d’aquest augment, amb un augment del salari inicial per als nous graduats d’aproximadament el 22% fins a 250.000 iens.

A més de l’augment salarial, Monolith Soft ha actualitzat les seves directrius de contractació per als nous graduats i els contractes de carrera. L’empresa espera que aquests canvis la facin més atractiva per als possibles empleats i ajudin a crear una força de treball talentosa i diversa.

Monolith Soft està compromesa a proporcionar als seus empleats un entorn de treball favorable i un paquet de compensació competitiu. L’empresa creu que aquesta inversió en la seva força de treball no només beneficiarà els seus empleats, sinó que també contribuirà a la continuïtat de l’èxit de la franquícia Xenoblade Chronicles i d’altres projectes actualment en desenvolupament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content