Nintendo PlayStation

Tecmo Knight és el joc de la setmana de Arcade Archives

HAMSTER ha anunciat el llançament de Tecmo Knight, un joc d’acció originalment llançat per TECMO el 1989, per a Nintendo Switch i PlayStation 4 el 2 de maig del 2023. El joc estarà disponible digitalment com a part de la sèrie Arcade Archives.

A Tecmo Knight, els jugadors prenen el control de dos missatgers demoníacs que han d’enfrontar-se a una gran varietat d’obstacles, com bèsties que escupen foc, i terrenys infestats de dimonis. El joc presenta batalles que es despleguen amb fúria mentre els jugadors naveguen a través d’una sèrie de nivells intensos.

Tecmo Knight és un joc clàssic que ha estat rellançat com a part de la sèrie Arcade Archives de HAMSTER. El joc ha estat actualitzat per a les consoles modernes i segur que serà un èxit entre els fans dels jocs d’acció clàssics. HAMSTER està emocionat d’apropar aquest joc clàssic a una nova generació de jugadors. A més, espera que els fans de l’edició original gaudeixin de la versió actualitzada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.