PlayStation Xbox

Nightmare Reaper arribarà a PlayStation i Xbox

Feardemic, l’editora de jocs d’horror, ha anunciat el llançament imminent de Nightmare Reaper en les consoles Xbox i PlayStation. Aquest joc d’acció i trets en persona, amb estil retro, està previst que es llanci l’11 de maig. El joc destaca per les seves característiques, com ara mecàniques roguelite.

Nightmare Reaper promet una experiència ràpida, fosca i violenta amb 80 armes úniques i una jugabilitat intensa i addictiva. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a una varietat d’enemics en nivells oberts plens de sorpreses i efectes visuals horripilants.

El joc també ofereix progressió del personatge, permetent als jugadors comprar millores i noves habilitats, utilitzant l’or que recullen. A més, hi ha més de 30 tipus d’encanteris que es poden afegir a les armes del joc, donant accés a diferents poders.

Feardemic va llançar recentment Project: Nightmares a Xbox i PlayStation, i ja s’estan preparant per al llançament de Nightmare Reaper.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content