PlayStation Xbox

Nightmare Reaper arribarà a PlayStation i Xbox

Feardemic, l’editora de jocs d’horror, ha anunciat el llançament imminent de Nightmare Reaper en les consoles Xbox i PlayStation. Aquest joc d’acció i trets en persona, amb estil retro, està previst que es llanci l’11 de maig. El joc destaca per les seves característiques, com ara mecàniques roguelite.

Nightmare Reaper promet una experiència ràpida, fosca i violenta amb 80 armes úniques i una jugabilitat intensa i addictiva. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a una varietat d’enemics en nivells oberts plens de sorpreses i efectes visuals horripilants.

El joc també ofereix progressió del personatge, permetent als jugadors comprar millores i noves habilitats, utilitzant l’or que recullen. A més, hi ha més de 30 tipus d’encanteris que es poden afegir a les armes del joc, donant accés a diferents poders.

Feardemic va llançar recentment Project: Nightmares a Xbox i PlayStation, i ja s’estan preparant per al llançament de Nightmare Reaper.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.