Ordinador

Kristala anuncia un Kickstarter i una demo de la beta

L’estudi independent Astral Clocktower Studios ha anunciat que llançarà una demo de la versió beta de Kristala, des del 2 fins al 16 de maig. Kristala col·loca els jugadors en el paper d’un guerrer felí antropomòrfic. La seva missió és dominar les sis especialitats màgiques dels «Kristals» sagrats per convertir-se en un protector poderós de la seva espècie, els Raksaka.

El joc es desenvolupa en el planeta Ailur, on una terrible maledicció ha transformat les criatures en bèsties monstruoses que busquen la destrucció. Els jugadors emprendran una prova èpica Raksaka, lluitant per restaurar la pau al planeta. Tot plegat, a mesura que travessen les terres dels sis clans, els jugadors descobriran els misteris del planeta i coneixeran personatges únics i variats.

Kristala ofereix als jugadors una varietat d’armes, encanteris, conjunts d’armadura i objectes que poden descobrir i millorar. El joc inclou diverses funcionalitats com sis clans jugables, cada un amb el seu propi territori únic, cultura, estètica i màgia. Paral·lelament, els jugadors poden triar entre tres classes diferents, al començament del joc: Brawn, Finesse o Quality. A més, el joc proporciona personalització dels personatges mitjançant la progressió de les estadístiques, la màgia i l’arbre d’habilitats felines.

El joc presumeix de combats estratègics i ràpids amb un fort èmfasi en la màgia i la rejugabilitat. La història es revela a través de mecàniques de joc de rol, com missions, entrades de diari i objectes especials.

Aviat es durà a terme una campanya de micromecenatge a Kickstarter per donar suport a Kristala, s’oferirà més informació en les setmanes vinents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.