Núvol Ordinador

Opera GX anuncia els jocs gratis de maig per GX.games

GX.games, la plataforma de jocs del navegador Opera GX, ha anunciat el seu «Monthly Drop» de maig, presentant dos jocs independents que es poden reclamar i mantenir per sempre. La plataforma se sent orgullosa d’oferir jocs independents creatius, únics i captivadors, i aquest mes no és cap excepció. Els jocs destacats per a maig són What Lies in the Multiverse, una aventura d’enigmes que desafia la ment, i Super Chicken Jumper, un joc de trets amb temàtica de pollastre.

What Lies in the Multiverse, desenvolupat per Studio Voyager, és un joc de plataformes i puzles que s’inspira en programes de comèdia foscos, absurds i irreverents com Rick & Morty. Els jugadors s’embarquen en una aventura còmica en 2D amb una trama que posa a prova la ment. S’espera que el joc agradi als fans de títols com Celeste, Undertale i Owlboy. What Lies in the Multiverse està disponible de forma gratuïta a GX.games fins al 18 de maig.

D’altra banda, Super Chicken Jumper, creat per Sewer Cat, rendeix homenatge als jocs de trets retro com Flappy Bird, R-Type i Scramble. Els jugadors poden enfrontar-se als intensos nivells del joc i a nombroses batalles de caps sols o en mode cooperatiu. Super Chicken Jumper estarà disponible de forma gratuïta a GX.games a partir del 18 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.