Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 permeten votar per futur contingut del joc

EA i Maxis conviden als jugadors d’Els Sims 4 a participar en una votació per decidir els temes dels pròxims Kits del joc. Reconeixent la creativitat i expressió dels jugadors, EA i Maxis estan impacients per conèixer l’opinió de la comunitat i inspirar-se en les preferències dels Simmers.

La votació constarà d’una única ronda i estarà oberta fins al dilluns 22 de maig a les 04:00 h. Els temes guanyadors s’inclouran en futurs llançaments de Kits tant per a la creació de Sims com per a la construcció de llars virtuals.

Opcions i opcions

Les dues opcions entre les quals els jugadors poden triar són: «Estil Arc de Sant Martí» i «Moda Gòtica». El primer ofereix una àmplia gamma de colors divertits i vibrants, juntament amb patrons alegres que afegiran una mica de color a la vida dels Sims. D’altra banda, els jugadors poden optar per l’atrevida i misteriosa «Moda Gòtica», capturant l’aura melancòlica dels Sims més malhumorats.

A més de triar entre la llum i la foscor, els Simmers també tindran l’oportunitat de decidir si desitgen honrar el passat o mirar cap al futur. El primer tema és «Castell Medieval», que permet als jugadors crear un regne perfecte ple de grandesa i majestuositat, amb un impressionant castell rústic com a punt central. D’altra banda, hi ha l’opció de «Futurisme Tecnològic», que presenta una arquitectura d’un altre món amb elegants exteriors metàl·lics i detalls brillants, creant la base d’operacions perfecta per als Sims que arriben des d’altres planetes.

EA i Maxis animen tots els Simmers a participar en la votació i a tenir en compte les seves preferències personals per donar forma als futurs continguts del joc. La votació ja està oberta i tothom interessat pot participar fent clic aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.