Ordinador PlayStation Xbox

Els Sims 4 permeten votar per futur contingut del joc

EA i Maxis conviden als jugadors d’Els Sims 4 a participar en una votació per decidir els temes dels pròxims Kits del joc. Reconeixent la creativitat i expressió dels jugadors, EA i Maxis estan impacients per conèixer l’opinió de la comunitat i inspirar-se en les preferències dels Simmers.

La votació constarà d’una única ronda i estarà oberta fins al dilluns 22 de maig a les 04:00 h. Els temes guanyadors s’inclouran en futurs llançaments de Kits tant per a la creació de Sims com per a la construcció de llars virtuals.

Opcions i opcions

Les dues opcions entre les quals els jugadors poden triar són: «Estil Arc de Sant Martí» i «Moda Gòtica». El primer ofereix una àmplia gamma de colors divertits i vibrants, juntament amb patrons alegres que afegiran una mica de color a la vida dels Sims. D’altra banda, els jugadors poden optar per l’atrevida i misteriosa «Moda Gòtica», capturant l’aura melancòlica dels Sims més malhumorats.

A més de triar entre la llum i la foscor, els Simmers també tindran l’oportunitat de decidir si desitgen honrar el passat o mirar cap al futur. El primer tema és «Castell Medieval», que permet als jugadors crear un regne perfecte ple de grandesa i majestuositat, amb un impressionant castell rústic com a punt central. D’altra banda, hi ha l’opció de «Futurisme Tecnològic», que presenta una arquitectura d’un altre món amb elegants exteriors metàl·lics i detalls brillants, creant la base d’operacions perfecta per als Sims que arriben des d’altres planetes.

EA i Maxis animen tots els Simmers a participar en la votació i a tenir en compte les seves preferències personals per donar forma als futurs continguts del joc. La votació ja està oberta i tothom interessat pot participar fent clic aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content