Ordinador Sector

El PC Gaming Show comparteix les seves novetats

El PC Gaming Show, arriba a la seva novena edició, es disposa a tornar aquest estiu amb una selecció d’anuncis i actualitzacions sense precedents. Es faran més de 15 anuncis de jocs inèdits, convertint-lo en un esdeveniment emocionant per als jugadors de PC de tot el món.

Evan Lahti, cap redactor global de PC Gamer, ha compartit la seva perspectiva sobre el programa, afirmant: “El món dels jocs de PC està ple de títols interessants. El nostre objectiu és sempre mostrar l’ampli espectre de treballs innovadors i creatius que es fan a PC, des de sèries importants com PUBG, XCOM i ARK fins a joies que avancen en el gènere com Valheim, que es va estrenar al PC Gaming Show el 2020”.

L’edició d’estiu del PC Gaming Show d’enguany promet ser més gran que mai, amb un total de 55 jocs, incloent-hi 16 anuncis de jocs nous. Els espectadors també gaudiran d’accés especial als estudis dels desenvolupadors a tot el món, per tenir una visió exclusiva de l’escena dels jocs. Entre els jocs confirmats que es mostraran es troben títols com Baldur’s Gate 3 de Larian Studios, Dune: Awakening de Funcom, Frostpunk 2 d’11 bit studios, Pax Dei de Mainframe Industries i un joc totalment nou de Klei Entertainment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.