Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Team17 desafia els jugadors a Golf With Your Friends

Team17 Digital acaba de llançar el seu circuit més exigent fins ara per a Golf With Your Friends. El DLC del «Bosc Corromput» posarà a prova les habilitats dels jugadors, oferint una experiència de golf fosca i retorçuda. El nou contingut està disponible per 2,49 euros a Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC.

Amb nou forats de putting cada vegada més difícils, el Bosc Corromput sedueix els jugadors fins a les profunditats del bosc, on una sinistra corrupció s’estén. Només els golfistes més determinats seran capaços de navegar pels camins tortuosos i superar la imminent amenaça. Com a incentiu addicional, els jugadors que triomfin en el circuit, tindran l’oportunitat de guanyar el desitjat barret de la Corona Corrompuda.

Una de les característiques més destacables d’aquest DLC és la capacitat que tenen els amics de col·laborar i enfrontar-se junts al Bosc Corromput. En el mode multijugador en línia, només l’amfitrió de la sala ha de tenir el nou contingut, cosa que permet a tothom accedir-hi sense haver de fer compres individuals. El treball en equip i la col·laboració seran claus per sobreviure.

Coincidint amb el llançament del DLC del Bosc Corromput, Team17 Digital també presenta el Paquet de Gorres Terrorífiques. Aquest paquet addicional inclou cinc gorres animades que els jugadors poden utilitzar per personalitzar la seva bola de golf. Disponible per 1,99 euros, el Paquet de Gorres Terrorífiques afegeix un toc de personalitat al joc.

Durant un temps limitat, Golf With Your Friends està en oferta a Steam fins al 22 de maig, amb un descompte generós del 67%. A més, els paquets DLC llançats anteriorment es poden adquirir amb un descompte del 25%. El joc també està disponible a la PlayStation Store, la Microsoft Store i la Nintendo eShop. Els subscriptors de Xbox Game Pass poden gaudir del joc tant a la consola com a l’ordinador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content