PlayStation

Anunciats els jocs de PlayStation Plus de juny

PlayStation ha anunciat la llista de jocs mensuals de PlayStation Plus per al juny: NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 i Trek to Yomi. Aquests jocs estaran disponibles per als membres de PlayStation Plus des del dimarts 6 de juny fins al dilluns 3 de juliol.

Jocs de PlayStation Plus de juny

NBA 2K23 ofereix una experiència immersiva de bàsquet amb la seva presentació visual de primera classe, plantilles actualitzades i equips històrics. Els jugadors poden competir com els seus equips i estrelles preferides de l’NBA i la WNBA. Mostrant el seu talent en diferents modes de joc com MyCAREER o The W. A més, els membres de PlayStation Plus tindran accés a paquets mensuals exclusius de MyTEAM dins del joc.

A Jurassic World Evolution 2, els jugadors tenen l’oportunitat de construir el seu propi Jurassic World i gestionar tant els dinosaures com els visitants. El joc presenta noves característiques emocionants, quatre modes de joc captivadors i una llista ampliada de dinosaures impressionants. Ambientat després dels esdeveniments de Jurassic World: Fallen Kingdom, els jugadors poden treballar al costat de personatges icònics de les pel·lícules, com el Dr. Ian Malcolm (amb la veu de Jeff Goldblum) i Claire Dearing (amb la veu de Bryce Dallas Howard), mentre controlen, conserven i conten dinosaures salvatges que causen estralls a tots els Estats Units.

Finalment, Trek to Yomi és un joc d’aventura d’acció cinematogràfic que segueix la història de Hiroki, un jove espadatxí en una missió per protegir la seva ciutat i les persones que estima. El joc porta els jugadors en un viatge a través de la vida i la mort mentre Hiroki s’enfronta a les forces del mal i pren decisions que conformen el seu camí cap endavant.

Els membres de PlayStation Plus també tenen fins al dimarts 6 de juny per descarregar els jocs mensuals de maig, que inclouen GRID Legends, Chivalry 2 i Descenders.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.