Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged anunciat de manera oficial

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged anunciat de manera oficial

Mattel i Milestone han anunciat el llançament de Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged. La seqüela de Hot Wheels Unleashed estarà disponible el 19 d’octubre per a diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam i Epic Games Store. El nou joc promet oferir una experiència de joc millorada amb noves mecàniques, entorns, estils de vehicles i modes de joc.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged es llançarà amb una ampla selecció de més de 130 vehicles, incloent-hi la introducció de motocicletes i quads. Diferents categories de vehicles, com ara Estàndard, Motoritzat i Definitiu, oferiran diferents nivells de rendiment. Els jugadors tindran la capacitat de personalitzar el seu estil de conducció utilitzant punts d’habilitat.

Principals novetats

El joc presenta cinc entorns diferents amb superfícies de carreres úniques que afecten el rendiment del vehicle, afegint un element dinàmic a l’experiència de les curses. Els vehicles també interactuaran amb diversos objectes tant a la pista com fora d’ella, fent que les curses siguin encara més imprevisibles.

S’han introduït noves habilitats, com ara el salt i el moviment lateral. El moviment lateral permet col·lisions tàctiques contra els oponents i esquivar obstacles. Els salts es poden realitzar en qualsevol moment i lloc, oferint oportunitats per avançar als rivals, descobrir dreceres i explorar noves seccions de la pista. Amb la combinació de les funcionalitats de derrapada i acceleració ja presents en el primer joc, aquestes innovacions ofereixen als jugadors més control i garanteixen que cada carrera sigui una experiència única i emocionant.

Nous modes de joc

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged introdueix una varietat de nous modes de joc, tant en línia com fora de línia, que proporcionen diversió i desafiaments addicionals. El joc inclou esdeveniments que posen a prova les habilitats dels jugadors, els ensenyen l’art del derrapatge i posen èmfasi en la velocitat i la precisió per evitar col·lisions. El popular mode de pantalla dividida per a dos jugadors torna per permetre emocionants duels des del sofà. A més, el joc incorpora millores com la capacitat de crear una festa amb amics i la incorporació de la compatibilitat multiplataforma*, millorant l’experiència multijugador en línia.

Una incorporació significativa al joc és un mode de carrera amb història protagonitzat per quatre personatges originals. Les escenes animades immergiran els jugadors en una narrativa captivadora, portant el món de Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged a la vida.

Contingut creat pels jugadors

El contingut generat pels usuaris, que va tenir un paper clau en l’èxit del primer joc, tindrà una presència encara més gran en Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged. L’Editor de Pistes refinat introduirà nous mòduls i funcionalitats especials, permetent una major diversitat en les pistes generades pels jugadors. A més, una actualització de l’editor, introduirà l’Editor d’Adhesius, permetent als jugadors crear, desar i compartir patrons i formes originals. Tot el contingut generat pels usuaris serà compartible entre plataformes des del llançament del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.