Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada presenta les traduccions al català de Blaze in Space i The Shape of Things

Projecte Ce Trencada ha presentat les traduccions oficials al català de Blaze in Space, desenvolupat per Manufractal Studio i Viabo Games, i The Shape of Things, creat per Hyper Three Studio i Maple Whispering.

Blaze in Space és un joc d’acció i aventura ambientat en l’espai, on els jugadors han de superar nombrosos reptes i enigmes per avançar en la història. Per la seva banda, The Shape of Things és un joc de plataformes i puzles que posa a prova la destresa i la lògica dels jugadors en un món ple de formes geomètriques i colors vius.

Amb aquestes traduccions, Projecte Ce Trencada continua la seva tasca de fomentar la presència de la llengua catalana en el món dels videojocs, facilitant l’accés a aquests títols a un públic més ampli i divers. A més, aquestes traduccions oficials garanteixen la qualitat i la fidelitat dels textos originals, assegurant una experiència de joc immillorable per als parlants de català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.