Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada presenta les traduccions al català de Blaze in Space i The Shape of Things

Projecte Ce Trencada ha presentat les traduccions oficials al català de Blaze in Space, desenvolupat per Manufractal Studio i Viabo Games, i The Shape of Things, creat per Hyper Three Studio i Maple Whispering.

Blaze in Space és un joc d’acció i aventura ambientat en l’espai, on els jugadors han de superar nombrosos reptes i enigmes per avançar en la història. Per la seva banda, The Shape of Things és un joc de plataformes i puzles que posa a prova la destresa i la lògica dels jugadors en un món ple de formes geomètriques i colors vius.

Amb aquestes traduccions, Projecte Ce Trencada continua la seva tasca de fomentar la presència de la llengua catalana en el món dels videojocs, facilitant l’accés a aquests títols a un públic més ampli i divers. A més, aquestes traduccions oficials garanteixen la qualitat i la fidelitat dels textos originals, assegurant una experiència de joc immillorable per als parlants de català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content