Mòbil

Patina i pesca a SkateFish, disponible a mòbils aquest any

SkateFish, el joc que combina el skateboarding i la pesca, desenvolupat per Sudden Event Studios i publicat per Whitethorn Games, està previst llançar-se a les plataformes mòbils més endavant aquest any.

Els jugadors poden esperar una experiència única mentre personalitzen els seus personatges, taules i canyes de pescar per navegar per set entorns diferents. Utilitzant controls de tocs amb dos dits, els jugadors poden fer trucs i capturar diverses espècies de peixos per poblar l’aquari local.

SkateFish estarà disponible per a Android a través de Google Play i per a iOS a través de l’App Store d’Apple el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.