Nintendo PlayStation

Saga of Sins arriba en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Avui, el desenvolupador alemany Bonus Level Entertainment i l’editor francès Just For Games tenen el plaer d’anunciar el llançament del joc arcade, Saga of Sins. Disponible ara en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch gràcies a Meridiem Games.

A Saga of Sins, els pecats han envaït les ments dels vilatans, i els jugadors hauran de derrotar entitats demoníaques en 14 nivells d’acció i 7 combats contra caps finals. A més, el joc presenta 10 nivells de puzles i proves d’habilitat, on els jugadors podran entrar en les ments dels vilatans innocents.

Submergeix-te en un món arcade i místic inspirat en el pintor holandès Hieronymus Bosch, encarnant al clergue Cecil, qui pot transformar-se en quatre criatures demoníaques úniques. Lluita contra els set pecats capitals i allibera el poble de Sinwell de les plagues que l’assolen. Cada criatura posseeix habilitats individuals que es poden millorar amb l’or obtingut dels enemics. A més, els jugadors podran canviar de criatura sobre la marxa per aprofitar les seves habilitats úniques.

Saga of Sins combina un argument místic amb una jugabilitat arcade gratificant, oferint una experiència única en el seu gènere. Prepara’t per enfrontar-te a conflictes interns i girades sorprenents mentre explores Sinwell.

El joc ja està disponible en format físic, amb textos en castellà, per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.