Nintendo PlayStation

Tesura Games anuncia edicions físiques de Stonefly i Creature in the Well

Tesura Games i Flight School Studio s’uneixen per portar dos títols indie en format físic! Els aclamats jocs Stonefly i Creature in the Well estaran disponibles en edicions normals i col·leccionista per a PlayStation 4 (compatible amb PlayStation 5) i Nintendo Switch al llarg del 2023.

Stonefly et submergeix en una aventura emocionant al costat d’Annika Stonefly, una enginyosa inventora que ha de recuperar la joia perduda de la seva família. En aquest viatge, t’enfrontaràs a criatures voraces, exploraràs paisatges preciosos i coneixeràs personatges inoblidables. Descobreix una commovedora història sobre l’autodescobriment, la família, el llegat i els llaços. Stonefly arribarà tant a PlayStation 4 com a Nintendo Switch en les seves edicions normal i col·leccionista.

D’altra banda, Creature in the Well combina elements d’exploració de vista zenital amb l’estil de joc «hack and slash» inspirat en el pinball. Encarnaràs la darrera unitat BOT-C i t’aventuraràs en una muntanya deserta per restaurar l’energia d’una antiga instal·lació embruixada per una criatura desesperada. Descobreix i millora potents peces d’equipament mentre lliures la ciutat de Mirage d’una letal tempesta de sorra. Creature in the Well estarà disponible en edicions normal i col·leccionista per a PlayStation 4 i Nintendo Switch.

La data exacta de llançament i més detalls sobre les edicions col·leccionista i les reserves es donaran a conèixer pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.