Mòbil Nintendo

El Festival Eevee arriba a Pokémon UNITE

The Pokémon Company ha anunciat oficialment el proper Festival Eevee, un esdeveniment esperat amb impaciència en el món de Pokémon UNITE. Entrenadors de tot el món es podran preparar per a una celebració extraordinària dedicada al Pokémon Evolució, amb emocionants millores en el joc, la introducció de dues noves evolucions d’Eevee, el Passi de Batalla 16 i molt més.

Umbreon i Leafeon prenen el protagonisme

Per a celebrar el Festival Eevee, el poderós Umbreon s’unirà a les files el 25 de maig, seguit de l’elegant Leafeon que farà la seva gran entrada el 8 de juny. Aquestes noves evolucions d’Eevee prometen afegir una capa extra d’emoció i estratègia a l’experiència de joc ja fascinant de Pokémon UNITE. A més, els fans també poden anticipar l’arribada d’Inteleon en una data posterior, oferint encara més opcions per a les seves composicions d’equip. Estigueu atents als canals oficials de xarxes socials de Pokémon per a més actualitzacions sobre aquest repartiment en evolució.

Eevee Appeal-o-rama: Una nova experiència de lluita

Un dels punts culminants del Festival Eevee és la introducció de les batalles Eevee Appeal-o-rama. Començant el 25 de maig a les 8:00 i fins al 23 de juny, aquest emocionant nou mode de joc submergirà els jugadors en batalles ràpides plenes d’acció. Per primera vegada, tots els entrenadors, independentment de la seva afiliació d’equip, tindran l’oportunitat d’assumir els rols de les evolucions d’Eevee, incloent-hi Espeon, Umbreon, Leafeon, Glaceon i Sylveon.

Els terrenys de batalla estaran plens d’Eevee salvatge, i per augmentar l’emoció, l’Eevee Gigamax farà una aparició especial. Els participants de les batalles Eevee Appeal-o-rama podran guanyar diversos premis, com peces de puzle de llicència Unite. Aquestes peces de puzle, una vegada se n’hagin col·leccionat 10, es podran utilitzar per desbloquejar la llicència Unite d’Espeon, Glaceon o Sylveon, atorgant als entrenadors accés a les seves habilitats úniques i estils de joc.

Els amants de la moda celebren amb el Holovestit Checkered Style

Conjuntament amb el Festival Eevee, es posaran a disposició vestits Holowear per a les evolucions d’Eevee. Els entrenadors podran exhibir el seu sentit de la moda amb els vestits de l’estil Checkered Style, que es llançaran de manera escalonada. L’estil Checkered de Glaceon debutarà l’11 de maig, seguit de l’estil Checkered d’Espeon el 18 de maig. A continuació, el 25 de maig, tant Sylveon com Umbreon revelaran els seus elegants estils Checkered. Finalment, els entusiastes de Leafeon podran marcar el 8 de juny en el seu calendari per al llançament del vestit Holowear de l’estil Checkered per a Leafeon.

Passi de Batalla 16: Un camí cap a recompenses exclusives

Per a continuar captivant els jugadors, aviat estarà disponible el Passi de Batalla 16. Els entrenadors podran assumir una varietat de reptes i missions per a guanyar recompenses exclusives. Entre els objectes en el passi prèmium d’aquesta temporada es troben el Holovestit de l’estil Aristòcrata per a Mr. Mime i l’estil de Cavaller per a Scizor. Juntament amb articles de moda de l’estil de Cavaller per al Trainer. És una oportunitat per als entrenadors dedicats d’elevar la seva moda dins del joc i demostrar els seus èxits amb orgull.