Ordinador

The Invincible rep una demo donant a conèixer la seva història

11 bit studios i Starward Industries han anunciat el llançament d’una demo del seu proper videojoc, The Invincible. El joc és una aventura de ciència-ficció impulsada per la narrativa, que es llançarà per a PC i consoles més endavant aquest any.

La demo permet als jugadors experimentar la història i jugabilitat del joc prenent el paper de Yasna, una astrobiologia que és enviada en una missió científica per estudiar el planeta desconegut, Regis III. En arribar al planeta, els jugadors es trobaran amb un món bell, però perillós, que qüestiona la noció que els humans són el punt culminant de l’evolució.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.