Ordinador

Jagged Alliance 3 mostra la seva edició limitada

Els desenvolupadors han anunciat la «Tactical Edition» de Jagged Alliance 3, que promet equipar els jugadors amb tot el que necessiten per guanyar avantatge en el combat. Aquesta completa equipació ve embalada en una robusta i impermeable caixa, assegurant que l’equip dels jugadors romangui sec i segur. La Tactical Edition inclou una cintura tàctica i una bosseta, proporcionant accés ràpid i fàcil als objectes essencials.

El paquet també inclou un pin d’A.I.M. i un conjunt de 36 cartes de personatge per ajudar els jugadors a conèixer els personatges de Jagged Alliance. Els jugadors també poden submergir-se en l’atmosfera del joc amb la banda sonora oficial en CD, i el joc mateix ve en un CD.

La Tactical Edition està ara disponible per a reserva a un preu de 129,99 €, i està programada per al seu llançament juntament amb el joc aquest estiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content