Mòbil Núvol Ordinador

Utomik dona la benvinguda a 3 títols nous d’Atari

La tercera onada de jocs d’Atari ha arribat a Utomik, i porta amb ella la nostàlgia renovada. Breakout: Recharged, Gravitar: Recharged i Missile Command: Recharged s’uneixen a la ja impressionant llista de jocs d’Atari a Utomik, augmentant el nombre total de jocs d’Atari a set.

Breakout: Recharged és el desafiament definitiu per als fans del clàssic. Aquesta versió modernitzada inclou potenciadors que ajudaran els jugadors a trencar blocs fins que no quedi ni un en peu. El joc promet ser desafiador i molt divertit.

Gravitar: Recharged és un altre joc clàssic que ha estat remasteritzat per a l’audiència moderna. Els jugadors pilotaran la seva nau d’un planeta a un altre, tot intentant tornar a casa. El joc promet ser un espectacle visual amb colors vibrants i acció ràpida.

Finalment, Missile Command: Recharged torna i millor que mai. Aquesta edició definitiva inclou més potenciadors, més desafiaments i millores. Els jugadors necessitaran més que un dit ràpid per sobreviure en aquest joc de defensa.

Utomik ofereix una manera fantàstica de reviure jocs clàssics de manera modernitzada, i la incorporació d’aquests nous jocs segur que agradarà tant als fans vells com als nous.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.