Mòbil Núvol Ordinador

Utomik dona la benvinguda a 3 títols nous d’Atari

La tercera onada de jocs d’Atari ha arribat a Utomik, i porta amb ella la nostàlgia renovada. Breakout: Recharged, Gravitar: Recharged i Missile Command: Recharged s’uneixen a la ja impressionant llista de jocs d’Atari a Utomik, augmentant el nombre total de jocs d’Atari a set.

Breakout: Recharged és el desafiament definitiu per als fans del clàssic. Aquesta versió modernitzada inclou potenciadors que ajudaran els jugadors a trencar blocs fins que no quedi ni un en peu. El joc promet ser desafiador i molt divertit.

Gravitar: Recharged és un altre joc clàssic que ha estat remasteritzat per a l’audiència moderna. Els jugadors pilotaran la seva nau d’un planeta a un altre, tot intentant tornar a casa. El joc promet ser un espectacle visual amb colors vibrants i acció ràpida.

Finalment, Missile Command: Recharged torna i millor que mai. Aquesta edició definitiva inclou més potenciadors, més desafiaments i millores. Els jugadors necessitaran més que un dit ràpid per sobreviure en aquest joc de defensa.

Utomik ofereix una manera fantàstica de reviure jocs clàssics de manera modernitzada, i la incorporació d’aquests nous jocs segur que agradarà tant als fans vells com als nous.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content