Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Koa and the Five Pirates of Mara estrena un Kickstarter de rècord

Chibig, l’estudi valencià, en col·laboració amb les catalanes Talpa Games i Undercoders, anuncia el llançament del seu nou projecte Koa and the Five Pirates of Mara. Aquest joc de plataformes 3D està disponible a través d’una campanya de Kickstarter que s’ha iniciat avui mateix a les 6 de la tarda. En 40 minuts, el projecte ja ha assolit el seu objectiu de 50.000 euros!

A més, Tesura Games s’ha sumat al projecte oferint la possibilitat d’adquirir una edició física (Normal i Col·leccionista) per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. L’Edició Col·leccionista inclourà el joc complet, una caixa col·leccionista, llibre d’art, CD amb la banda sonora, clauer de Koa, set de postals i un «PIN-chito».

Els interessats en donar suport al projecte poden fer-ho aquí. El joc se centrarà en Koa i Napopo en una aventura en el món de Mara, en el qual hauran de lluitar contra un grup de pirates. El joc està ple de secrets i objectes col·leccionables i arribarà en format físic a les consoles esmentades a finals d’aquest any.

Finalment, cal destacar que s’espera que el joc es llanci en català!