Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Koa and the Five Pirates of Mara estrena un Kickstarter de rècord

Chibig, l’estudi valencià, en col·laboració amb les catalanes Talpa Games i Undercoders, anuncia el llançament del seu nou projecte Koa and the Five Pirates of Mara. Aquest joc de plataformes 3D està disponible a través d’una campanya de Kickstarter que s’ha iniciat avui mateix a les 6 de la tarda. En 40 minuts, el projecte ja ha assolit el seu objectiu de 50.000 euros!

A més, Tesura Games s’ha sumat al projecte oferint la possibilitat d’adquirir una edició física (Normal i Col·leccionista) per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. L’Edició Col·leccionista inclourà el joc complet, una caixa col·leccionista, llibre d’art, CD amb la banda sonora, clauer de Koa, set de postals i un «PIN-chito».

Els interessats en donar suport al projecte poden fer-ho aquí. El joc se centrarà en Koa i Napopo en una aventura en el món de Mara, en el qual hauran de lluitar contra un grup de pirates. El joc està ple de secrets i objectes col·leccionables i arribarà en format físic a les consoles esmentades a finals d’aquest any.

Finalment, cal destacar que s’espera que el joc es llanci en català!

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content