Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Koa and the Five Pirates of Mara estrena un Kickstarter de rècord

Koa and the Five Pirates of Mara estrena un Kickstarter de rècord

Chibig, l’estudi valencià, en col·laboració amb les catalanes Talpa Games i Undercoders, anuncia el llançament del seu nou projecte Koa and the Five Pirates of Mara. Aquest joc de plataformes 3D està disponible a través d’una campanya de Kickstarter que s’ha iniciat avui mateix a les 6 de la tarda. En 40 minuts, el projecte ja ha assolit el seu objectiu de 50.000 euros!

A més, Tesura Games s’ha sumat al projecte oferint la possibilitat d’adquirir una edició física (Normal i Col·leccionista) per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. L’Edició Col·leccionista inclourà el joc complet, una caixa col·leccionista, llibre d’art, CD amb la banda sonora, clauer de Koa, set de postals i un «PIN-chito».

Els interessats en donar suport al projecte poden fer-ho aquí. El joc se centrarà en Koa i Napopo en una aventura en el món de Mara, en el qual hauran de lluitar contra un grup de pirates. El joc està ple de secrets i objectes col·leccionables i arribarà en format físic a les consoles esmentades a finals d’aquest any.

Finalment, cal destacar que s’espera que el joc es llanci en català!