Ordinador

L’equip darrere Anodyne anuncia Angeline Era

Analgesic Productions, creadors de la sèrie Anodyne, han anunciat el seu últim projecte, Angeline Era, un RPG d’acció en 3D que s’estrenarà el 2024 per a PC, Mac i consoles. Aquest joc promet als jugadors una experiència emocionant amb batalles contra caps i un món ple de criatures místiques i desafiaments.

Angeline Era transporta els jugadors en un viatge a través d’una terra esotèrica d’àngels i fades, on hauran d’enfrontar-se als «Pecadors» en encontres plens d’acció. Armats amb una arma de tir de llarg abast i habilitats de salt ràpides, els jugadors navegaran per antigues i futuristes masmorres, lluitant contra perills extravagants i abominacions impies.

Una de les característiques destacades d’Angeline Era és el seu revolucionari sistema «Bumpslash», que permet als jugadors atacar automàticament els enemics simplement xocant amb ells, sense necessitat de prémer cap botó d’atac específic. Aquesta mecànica innovadora, combinada amb el ritme ràpid de combat del joc, crea una experiència de jugabilitat dinàmica i atlètica.

Els nivells d’Angeline Era estan dissenyats per ser eclèctics i plens de sorpreses. Els jugadors trobaran parets en moviment, pilotes mortals i fins i tot martells conscients, proporcionant un desafiament constant i mantenint-los alerta. El joc s’inspira en jocs d’acció de tota la història dels videojocs, rendint homenatge a clàssics com les primeres entrades de la sèrie Ys i Elden Ring.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.