Ordinador Xbox

Compulsion Games anuncia South of Midnight

Compulsion Games ha revelat un nou videojoc d’acció i aventura en tercera persona anomenat South of Midnight durant el Xbox Games Showcase.

El joc es desenvolupa en una versió realista màgica del sud dels Estats Units i estarà disponible a Xbox Series X|S, PC amb Windows i Steam. El tràiler ha mostrat el món del joc, la seva atmosfera i la protagonista, Hazel, que emprèn una missió per sotmetre criatures sobrenaturals.

En una entrevista exclusiva amb el director creatiu i el productor narratiu, s’han revelat més detalls sobre l’ambientació del joc, inspirada en els aspectes geològics, culturals i històrics del sud i els seus elements màgics. L’equip té com a objectiu oferir una representació honesta del sud i el seu folklore, incorporant criatures basades en el folklore real del «Deep South».

Hazel, una protagonista dona de pell negra, ha estat dissenyada com un personatge completament desenvolupat amb un passat complex i una veu única, amb el suport d’un equip divers. El joc també inclou un sistema màgic únic anomenat Teixir, que permet als jugadors reparar les ruptures en el teixit del món i enfrontar-se a amenaces sobrenaturals. La música i la direcció artística juguen un paper important, reflectint el ric llegat musical del sud dels Estats Units i utilitzant un estil artesanal.

Compulsion Games ha expressat la seva satisfacció amb la seva col·laboració amb Xbox Game Studios, apreciant el suport i la llibertat per crear un joc personal i narrativament desafiador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content