PlayStation

Below Special Edition ja està disponible en format físic per a PlayStation 4

Below Special Edition, el joc d’aventures i acció roguelike, ha estat llançat en format físic per a PlayStation 4. Serenity Forge, en col·laboració amb Meridiem Games, es complau a anunciar la disponibilitat d’aquesta edició especial a les botigues d’Europa.

Desenvolupat per Capybara Games i publicat per Serenity Forge, BELOW et convida a embarcar-te en un viatge solitari a través de les profunditats d’una illa prohibida, plena de criatures perilloses, trampes espantoses i una presència premonitòria que amaga a les ombres.

Meridiem Games ha estat responsable del disseny, fabricació i distribució a botigues especialitzades europees de l’Edició Especial en format físic de BELOW per a PlayStation 4. Aquesta edició ve en una caixa especial i inclou un mapa detallat de l’illa misteriosa, així com un llibre d’art conceptual que ofereix una visió més profunda sobre la inspiració i creació del joc.

A BELOW, posaràs a prova els teus sentits en els laberints subterranis de L’Illa, un territori canviant ple de vida, misteri i perill. Explora un món cavernós interconnectat, habitat per criatures intel·ligents i ple de trampes mortals, mentre una presència amaga a les ombres.

Les característiques del joc inclouen l’exploració d’un extens submón ple de perills, la supervivència mitjançant la recollida de materials i la creació d’eines essencials, així com el descobriment de misteris desbloquejant zones secretes i navegant per un entorn en constant canvi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.