PlayStation

Below Special Edition ja està disponible en format físic per a PlayStation 4

Below Special Edition, el joc d’aventures i acció roguelike, ha estat llançat en format físic per a PlayStation 4. Serenity Forge, en col·laboració amb Meridiem Games, es complau a anunciar la disponibilitat d’aquesta edició especial a les botigues d’Europa.

Desenvolupat per Capybara Games i publicat per Serenity Forge, BELOW et convida a embarcar-te en un viatge solitari a través de les profunditats d’una illa prohibida, plena de criatures perilloses, trampes espantoses i una presència premonitòria que amaga a les ombres.

Meridiem Games ha estat responsable del disseny, fabricació i distribució a botigues especialitzades europees de l’Edició Especial en format físic de BELOW per a PlayStation 4. Aquesta edició ve en una caixa especial i inclou un mapa detallat de l’illa misteriosa, així com un llibre d’art conceptual que ofereix una visió més profunda sobre la inspiració i creació del joc.

A BELOW, posaràs a prova els teus sentits en els laberints subterranis de L’Illa, un territori canviant ple de vida, misteri i perill. Explora un món cavernós interconnectat, habitat per criatures intel·ligents i ple de trampes mortals, mentre una presència amaga a les ombres.

Les característiques del joc inclouen l’exploració d’un extens submón ple de perills, la supervivència mitjançant la recollida de materials i la creació d’eines essencials, així com el descobriment de misteris desbloquejant zones secretes i navegant per un entorn en constant canvi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content