Nintendo PlayStation Xbox

Diesel Legacy: The Brazen Age arribarà en format físic a consoles

Diesel Legacy: The Brazen Age arribarà en format físic a consoles

Diesel Legacy, el joc de lluita dibuixat a mà de 2 contra 2, està llest per captivar als jugadors. Submergeix-te en la densa metròpoli de Nova Libertis i lluita pel futur de la ciutat en un univers inspirat en l’estil dieselpunk.

El joc ofereix combats plens d’acció en equips de quatre jugadors, on cada personatge té una història única i els jugadors poden moure’s lliurement entre tres camps de batalla. La lluita no acaba quan un jugador és derrotat, ja que podràs col·laborar amb els teus companys per allargar combos, aturar atacs des de l’altre costat i canalitzar la teva essència per ajudar al teu equip a aconseguir la victòria.

Amb més de 10 escenaris plens de detalls, Diesel Legacy et permet submergir-te en una nova dimensió de la batalla. A més, podràs gaudir de batalles multijugador en línia per a quatre jugadors amb un sistema de reproducció avançat que et permet aprendre dels teus errors i millorar la teva estratègia.

El joc ja està disponible per reservar en format físic per a Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Pròximament s’anunciarà la data de llançament oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.