Ordinador

BUCK anuncia el seu primer joc: Let’s! Revolution!

BUCK, l’estudi d’animació, ha anunciat el proper llançament del seu primer joc, Let’s! Revolution!. Aquest trencaclosques roguelite inspirat en el joc Buscamines, de torns, estarà disponible a Steam per a PC i Mac, amb compatibilitat amb Steam Deck, a partir del 19 de juliol de 2023.

Let’s! Revolution! ofereix als jugadors l’oportunitat de navegar per mapes generats de forma procedimental plens de trampes i enemics ocults. Mitjançant una planificació estratègica dels seus moviments i l’ús d’objectes especials i millores de capacitats, els jugadors han d’aconseguir derrotar el rei i salvar el bell món de Beebom de la ruïna.

El joc presenta una ambientació amb un estil similar al de Ghibli, amb gràfics dibuixats i animats a mà per BUCK, a més d’una banda sonora original composta per Antfood, que proporciona una experiència única i immersiva. Cada província de Beebom té una aparença i un so distintius, permetent als jugadors explorar entorns diversos com el desert noble de Phlox, les jungles immortals de Cymbidium i les illes flotants etèries de Saffron.

Let’s! Revolution! estarà disponible per a la llista de desitjos a Steam, i es podran trobar avanços de la banda sonora a YouTube.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content