Ordinador

BUCK anuncia el seu primer joc: Let’s! Revolution!

BUCK, l’estudi d’animació, ha anunciat el proper llançament del seu primer joc, Let’s! Revolution!. Aquest trencaclosques roguelite inspirat en el joc Buscamines, de torns, estarà disponible a Steam per a PC i Mac, amb compatibilitat amb Steam Deck, a partir del 19 de juliol de 2023.

Let’s! Revolution! ofereix als jugadors l’oportunitat de navegar per mapes generats de forma procedimental plens de trampes i enemics ocults. Mitjançant una planificació estratègica dels seus moviments i l’ús d’objectes especials i millores de capacitats, els jugadors han d’aconseguir derrotar el rei i salvar el bell món de Beebom de la ruïna.

El joc presenta una ambientació amb un estil similar al de Ghibli, amb gràfics dibuixats i animats a mà per BUCK, a més d’una banda sonora original composta per Antfood, que proporciona una experiència única i immersiva. Cada província de Beebom té una aparença i un so distintius, permetent als jugadors explorar entorns diversos com el desert noble de Phlox, les jungles immortals de Cymbidium i les illes flotants etèries de Saffron.

Let’s! Revolution! estarà disponible per a la llista de desitjos a Steam, i es podran trobar avanços de la banda sonora a YouTube.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.