Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Venba es llançarà a PC i consoles el 31 de juliol

Team Visai ha anunciat la data de llançament del seu títol inaugural, Venba. Aquesta commovedora experiència culinària del sud de l’Índia estarà disponible a partir del 31 de juliol per a Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S & X, PlayStation 5 i PC. El joc tindrà un preu de 14,99 euros i serà presentat com a part d’un esdeveniment especial de Wholesome Games a Steam. A més, els subscriptors de Game Pass per a Consola i PC tindran accés al joc.

Per oferir als jugadors un tast del que Venba té per oferir, s’ha llançat una demo del primer capítol del joc abans del Steam Next Fest. En aquesta demo, els jugadors tindran l’oportunitat d’aprendre a preparar Idlis, un plat tradicional del sud de l’Índia, per a una ocasió especial.

Venba s’inspira en les experiències de les famílies i comunitats d’immigrants a Toronto. Mentre moltes històries se centren en els fills de les famílies immigrants, Team Visai pretén posar l’atenció en els pares en aquest joc. El joc posa èmfasi en el paper de la cuina per mantenir els llaços culturals i preservar les tradicions, fins i tot en una nova terra. Per garantir l’autenticitat, els desenvolupadors han realitzat una extensa recerca, incloent-hi consultes amb xefs locals per retratar amb precisió la cuina del sud de l’Índia en les receptes del joc.

Característiques principals:

  • Cuina receptes autèntiques i delicioses inspirades en la cuina del sud de l’Índia.
  • Mantén converses ramificades i experimenta el viatge d’una família immigrant.
  • Gaudeix de visuals i animacions 2D precioses.
  • Immergir-se en una banda sonora única inspirada en pel·lícules i música tamil.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content