Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Subliminal Gaming presenta Button City Soccer Days

Subliminal Gaming presenta Button City Soccer Days

Subliminal Gaming ha fet un anunci durant l’esdeveniment Wholesome Games Direct 2023, revelant el seu últim joc, Button City Soccer Days. Aquest acollidor joc d’acció i rol de futbol serveix com a seqüela del Button City original i està previst que es llanci a principis del 2024 per a PC a través de Steam, Steam Deck i consoles.

Button City Soccer Days té lloc poc després dels esdeveniments del seu predecessor i segueix la història de Fennel, que, inspirat per l’aproximació de la temporada de futbol, decideix construir un equip formidable amb l’ajuda dels seus amics. En una volta de fulla sorprenent, antics rivals, el Fluff Squad i el Tuff Fluffs, han de deixar de banda les seves diferències i treballar junts per superar els seus competidors i emergir com a campions. No obstant això, la seva diversió es veu amenaçada pel retorn del malvat empresari, Peppermint Pepperbottom, que té com a objectiu arruïnar els plans de Fennel reclutant jugadors professionals de tot el món per participar en el torneig.

Els jugadors tindran l’oportunitat de crear i personalitzar el seu propi equip, gestionar la llista amb les estadístiques de cada personatge i planificar activitats diàries per millorar el rendiment de l’equip. El joc promet partits acollidors, però competents. Button City Soccer Days està previst que es llanci en una data posterior i estarà disponible amb un preu de 19,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.