Ressenyes

Impressions – Unholy

El 2023 ha estat un any fantàstic per als fans dels videojocs d’horror, amb una gran quantitat de títols que posen els pèls de punta arribant al mercat. Resident Evil 4 Remake, Amnesia: The Bunker, Dead Space… Entre aquests llançaments s’hi troba Unholy, un joc de terror psicològic en primera persona desenvolupat per Duality Games i publicat per HOOK. El joc ha estat en desenvolupament durant molts anys i finalment està a punt de fer el seu debut a PC, i a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X.

Una trama immersiva

Unholy segueix la història d’una mare que busca el seu fill, el qual donava per mort, en una ciutat postsoviètica devastada i inhòspita. El joc combina de manera magistral l’exploració, l’agilitat, la resolució de puzles i el combat. Els jugadors han de desplaçar-se entre la realitat i una dimensió misteriosa i distorsionada, després de trobar-se amb el diari del seu pare. L’atmosfera és fosca i opressiva, amb una sensació de temor amagada a cada cantonada.

Els gràfics del joc són impressionants, amb entorns altament detallats que ajuden als jugadors a immergir-se en el món inquietant d’Unholy. Els desenvolupadors han prestat una atenció meticulosa al disseny visual del joc, assegurant-se que cada ubicació sigui única i contribueixi a la sensació general d’inquietud. El disseny de so és igualment impressionant, amb indicacions sonores inquietants i una banda sonora atmosfèrica que augmenta la tensió i manté els jugadors amb l’ai al cor.

Jugabilitat variada

Una de les característiques destacades d’Unholy són les seves mecàniques de jugabilitat innovadores. Els jugadors hauran de confiar en el seu enginy per navegar pels puzles intricats i els reptes del joc. El joc també incorpora elements d’agilitat, exigint als jugadors evitar o enganyar les criatures espantoses que habiten la ciutat. El combat, tot i que està present, no és el focus principal del joc, donant prioritat a la importància de l’estratègia i l’astúcia per sobre de la força bruta.

La nostra protagonista pot equipar-se amb diferents caretes que li atorguen diferents habilitats, com ara passar desapercebuda o confondre als enemics. A més, també obtindrem un tiragomes que ens permetrà, literalment, disparar quatre de les nostres emocions: por, ira, tristesa, o desig. Depenent d’aquestes, podrem interactuar de diferents maneres amb l’entorn i fins i tot els nostres enemics.

Notes addicionals

La narrativa d’Unholy promet ser una experiència profunda i emocionalment captivadora. La història d’una mare que cerca el seu fill perdut és un tema potent i relatable que connectarà amb molts dels jugadors. Els elements de terror psicològic del joc prometen oferir un viatge que incita a la reflexió, explorant les profunditats de la desesperació humana i fins a on una persona arriba per protegir els seus éssers estimats.

Gràcies a la petita demo que hem pogut gaudir per cortesia de HOOK, esperem amb ànsia el llançament del joc complet!

https://www.youtube.com/watch?v=32VzdrNMEmw

En conclusió, Unholy està a punt de convertir-se en un títol imperdible per als fans de l’horror. Amb la seva història captivadora, atmosfera immersiva i mecàniques de jugabilitat, el joc està preparat per deixar una impressió duradora en els jugadors i establir un nou referent per al gènere de l’horror independent. Estigueu atents a aquesta experiència estremidora i prepareu-vos per estar aterrits i fascinats pels mons d’Unholy.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

1 comentari

  1. El terrorífic Unholy s'estrenarà el 20 de juliol, demo ja disponible - Nou Joc

    10/06/2023

    […] 14 de juny de 202314 de juny de 2023 Nou Joc 0 comentaris Català, Notícies, Nou Joc, Videojocs Impressions – Unholy […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per