Ordinador

ManaVoid Entertainment i BadRez Games anuncien Checkmate Showdown

ManaVoid Entertainment i BadRez Games s’han unit per anunciar el proper llançament de Checkmate Showdown, una fusió única dels escacs i els jocs de lluita. Presentat durant l’OTK Games Expo, el joc introdueix una emocionant combinació de jugabilitat estratègica d’escacs i l’acció ràpida dels jocs de lluita. Per donar suport al desenvolupament del projecte, els estudis han llançat una campanya de Kickstarter.

Checkmate Showdown pren inspiració de l’augment de popularitat del chess boxing i la retransmissió d’escacs competitius, així com del ressorgiment dels jocs de lluita. Aquest títol multijugador en línia té com a objectiu desafiar la ment i les habilitats dels jugadors amb la seva innovadora jugabilitat de dos nivells.

Desenvolupat per un equip d’entusiastes dels jocs de lluita apassionats, Checkmate Showdown incorpora elements familiars als fans del gènere, incloent-hi un sistema de combos sòlid i un enfocament en el combat basat en habilitat en lloc de simples pulsacions de botons.

Tot i que inicialment està previst el llançament per a PC, els desenvolupadors estan oberts a la possibilitat de llançar el joc en consoles com PlayStation 4/5, Xbox Series i Nintendo Switch, depenent del suport obtingut a través del finançament de Kickstarter o de publicacions.

Les característiques principals de Checkmate Showdown inclouen una prova completa d’estratègia i habilitat, que requereix que els jugadors dominin tant les estratègies d’escacs com els combos de lluita elaborats. La presa de decisions tàctiques del joc aporta profunditat, ja que cada peça d’escacs correspon a un arquetip de joc de lluita diferent, obligant els jugadors a triar els seus atacs amb saviesa. Amb un equip de desenvolupament dedicat d’entusiastes dels jocs de lluita més experimentats, el títol té com a objectiu oferir un sistema competitiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.