Ordinador

Kwalee i Digital Mind signen un acord per The Spirit of the Samurai

Kwalee i Digital Mind han anunciat un acord de publicació per al videojoc d’aventura d’acció 2D, The Spirit of the Samurai. El joc s’espera que arribi a PC via Steam i l’Epic Games Store el 2024.

Desenvolupat per Digital Mind, el joc permetrà als jugadors assumir el paper de Takeshi, un samurai japonès que defensa el seu poble contra un Oni i el seu exèrcit de morts vivents. El joc s’inspira en la mitologia japonesa i presenta una aventura cinematogràfica de stop-motion. Ben Forrester, cap de PC i consoles a Kwalee, s’ha mostrat entusiasmat per afegir aquest joc de gran qualitat al portfoli de Kwalee.

Jose María Molina, fundador de Digital Mind, ha expressat la seva gratitud pel suport de Kwalee i ha revelat la seva expectació per la resposta al primer tràiler.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content