Ordinador Xbox

Anunciat Clockwork Revolution durant la Xbox Games Showcase

InXile entertainment ha presentat el seu últim projecte, Clockwork Revolution, durant la Xbox Games Showcase 2023. Aquest RPG d’acció en primera persona amb viatges en el temps està previst que sigui llançat per a Xbox Series X|S i PC.

Els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar la metròpoli victoriana d’Avalon, on es manipulen esdeveniments històrics significatius per beneficiar la classe elitista. Clockwork Revolution promet un alt nivell de reactivitat, permetent als jugadors realitzar canvis en el passat que poden conduir a resultats extraordinaris i inesperats. El joc inclou un combat dinàmic que doblega el temps, sistemes de rol interconnectats i la capacitat de crear un personatge únic.

El director del joc, Chad Moore, i el dissenyador principal, Jason Anderson, coneguts pel seu treball en el RPG steampunk Arcanum, encapçalen el projecte. Clockwork Revolution marca el primer llançament complet de inXile entertainment sota l’etiqueta Xbox Game Studios i el seu primer RPG d’acció en primera persona AAA. El joc es troba encara en les primeres etapes de desenvolupament, però l’estudi està emocionat de proporcionar als jugadors una visió preliminar de prealfa i promet més informació en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.