Ordinador PlayStation Xbox

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty arribarà el 26 de setembre

CD PROJEKT RED ha revelat que l’esperada expansió de Cyberpunk 2077, titulada Phantom Liberty, es llançarà el 26 de setembre de 2023. L’anunci es va fer durant la presentació de Xbox Games Showcase, acompanyat d’un nou tràiler que mostra les principals característiques de l’expansió.

A Phantom Liberty, els jugadors tornaran a assumir el paper de V, un protagonista cyberpunk, mentre realitzen una missió per rescatar la presidenta dels Estats Units de l’Amèrica Nova, que ha estat abatuda a la perillosa zona Dogtown. L’expansió promet una història apassionant plena d’espionatge i intriga política, connectant figures de poder amb el món dels mercenaris clandestins. Els coneguts actors Idris Elba i Keanu Reeves apareixeran a l’expansió com a nous personatges i personatges recurrents, respectivament. Phantom Liberty ofereix una gran quantitat de contingut nou, incloent-hi missions, contractes, vehicles, ciberimplants, armes i un nou arbre de talents Relic.

L’expansió estarà disponible per a les plataformes Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC, amb reserves ja disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.