Nintendo PlayStation

Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone anuncia data de llançament

Els estimats personatges blaus tornen en una nova i emocionant aventura. L’editora Microids i IMPS han revelat avui un primer teaser i noves captures de pantalla d’Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone, un videojoc d’aventures i plataformes en 3D. Desenvolupat per OSome Studio, aquest joc promet submergir els jugadors en una història completament nova plena d’acció i diversió.

En Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone, Barrufet Enginyós ha creat un invent revolucionari anomenat SurfoMix, però li falta un ingredient clau: la Pedra Verda, que és a les mans del malvat Gargamel. La missió serà embarcar-se en una emocionant aventura per recuperar la famosa Pedra Verda del laboratori de Gargamel i ajudar Barrufet Enginyós a millorar el seu invent.

El joc ofereix una jugabilitat accessible i intuïtiva que captivarà tant als fans dels Barrufets com als aficionats a l’acció i les plataformes. Els jugadors podran gaudir d’una experiència dinàmica amb elements d’exploració, plataformes i combats intensos gràcies al SmurfoMix. A més, Gargamel, per primera vegada en un videojoc, s’uneix als protagonistes.

Durant l’aventura, els jugadors podran recollir recursos per millorar el SmurfoMix i obtenir el poderós BoostiBoom. A més, podran embarcar-se en aquesta emocionant travessa amb un amic o un company de la família en el mode cooperatiu, afegint encara més diversió i emoció al joc.

Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone ja es pot reservar en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. El llançament oficial està programat per al 2 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content