Nintendo PlayStation

Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone anuncia data de llançament

Els estimats personatges blaus tornen en una nova i emocionant aventura. L’editora Microids i IMPS han revelat avui un primer teaser i noves captures de pantalla d’Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone, un videojoc d’aventures i plataformes en 3D. Desenvolupat per OSome Studio, aquest joc promet submergir els jugadors en una història completament nova plena d’acció i diversió.

En Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone, Barrufet Enginyós ha creat un invent revolucionari anomenat SurfoMix, però li falta un ingredient clau: la Pedra Verda, que és a les mans del malvat Gargamel. La missió serà embarcar-se en una emocionant aventura per recuperar la famosa Pedra Verda del laboratori de Gargamel i ajudar Barrufet Enginyós a millorar el seu invent.

El joc ofereix una jugabilitat accessible i intuïtiva que captivarà tant als fans dels Barrufets com als aficionats a l’acció i les plataformes. Els jugadors podran gaudir d’una experiència dinàmica amb elements d’exploració, plataformes i combats intensos gràcies al SmurfoMix. A més, Gargamel, per primera vegada en un videojoc, s’uneix als protagonistes.

Durant l’aventura, els jugadors podran recollir recursos per millorar el SmurfoMix i obtenir el poderós BoostiBoom. A més, podran embarcar-se en aquesta emocionant travessa amb un amic o un company de la família en el mode cooperatiu, afegint encara més diversió i emoció al joc.

Els Barrufets 2: The Prisoner of the Green Stone ja es pot reservar en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5. El llançament oficial està programat per al 2 de novembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.